Βαθμολογία

Επέκταση με Αρναούτογλου

Στον ΑΟΧ Κισσαμικό θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Παναγιώτης Αρναούτογλου. Κάτοικος Χανίων θα είναι και τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Αρναούτογλου. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΧ Κισσαμικός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 22χρονο αμυντικό, ο οποίος κατέγραψε πέρσι 22 συμμετοχές στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Αρναούτογλου.

Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Στην πρώτη του σεζόν με την ομάδα μας ήταν από τα βασικά στελέχη καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος (όλα ως βασικός). Παράλληλα είχε και 2 συμμετοχές (ως βασικός) στο Κύπελλο.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Για την παραμονή του στην ομάδα μας ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στα Χανιά ακόμη μια χρονιά και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο που με εμπιστεύτηκαν και αυτήν τη σεζόν. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε η περσινή, αν μη τι άλλο πετυχημένη σεζόν, να έχει συνέχεια και μόνο μέσα από δουλειά και οργάνωση θα έρθει αυτό. Είμαι σίγουρος πως ολοι, μηδενός εξαιρουμένου, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να κάνει η ομάδα το βήμα παραπάνω».