Βαθμολογία

Καραμανλής και επίσημα

Την απόκτηση του 32χρονου αμυντικού ανακοίνωσε και επίσημα ο Αγροτικός Αστέρας. Ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα είναι και με τη... βούλα από την Τρίτη (31/07) ο Δημήτρης Καραμανλής. Η διοίκηση των «σταχυοφόρων» επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον 32χρονο αμυντικό, ο οποίος θα φορά από τη νέα σεζόν την πράσινη φανέλα της ομάδας του Ευόσμου με στόχο να συμβάλλει και αυτός από την πλευρά του στην εκπλήρωση των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Καραμανλή. Ο Δημήτρης Καραμανλής είναι γεννημένος στις 26 Δεκεμβρίου του 1986 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός, όσο και ως μέσος. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2004-05 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπου παρέμεινε για τέσσερις χρονιές. Εχει αγωνιστεί, επίσης, σε Αναγ. Καρδίτσας, ΠΑΟΝΕ, Αναγ. Γιαννιτσών, Αναγ. Επανομής, Παναχαϊκή, Τύρναβο, Ολυμπιακό Βόλου και ΑΠΕΛ. Έχει αγωνιστεί 35 φορές σε επίπεδο Super League, 132 συμμετοχές και δύο γκολ στη Football League, ενώ μετράει και 119 συμμετοχές και έξι γκολ στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Δημήτρης Καραμανλής ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω κι εγώ μέλος του δυναμικού του Αγροτικού Αστέρα, μιας ομάδας με ιστορία και παρουσία στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Ευελπιστώ ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου θα μπορέσουμε να φτάσουμε τον σύλλογο εκεί που πραγματικά ανήκει».