Βαθμολογία

Και Πρέντι στην Ιτέα

Το νέο του μεταγραφικό «χτύπημα» ανακοίνωσε ο Αστέρας. Στην απόκτηση του Άρη Πρέντι προχώρησε ο Αστέρας Ιτέας. Μετά από μία εξαιρετική χρονιά με τον Οπούντιο Μαρτίνου, με τον οποίο πέτυχε δέκα γκολ, ο Πρέντι αποτέλεσε στόχο αρκετών ομάδων, με τον Αστέρα να καταφέρνει να τον κάνει δικό του.

Η ανακοίνωση: ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ. Ο Πρόεδρος κ. Petros Mantouvalos και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Άρη Πρέντι.

Πραγματοποιόντας μια εκπληκτική χρονιά στην Γ Εθνική με τον Οπούντιο Μαρτίνου,σημειώνοντας 10 τέρματα, αποτέλεσε στόχο αρκετών ομάδων τόσο στην Γ εθνική όσο και στην Football League με τον Αστέρα Ιτέας όμως να αποσπά τελικά την υπογραφή του και να προσθέτει ακόμη έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή στις τάξεις της ομαδας μας.

Ο Άρης ξεκινησε τα ποδοσφαιρικά του βηματα στην U20 Πανιωνίου και ξεχωρίζοντας αμέσως υπεγραψε επαγγελματικό συμβολαιο με την ιστορική ομαδα,κανοντας συμμετοχές στην Superleague.Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Κύπρο για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για να καταλήξει την περσινή χρονιά στον Οπούντιο Μαρτίνου πραγματοποιόντας εκαιρετική σεζον.

Ο ίδιος δήλωσε: "Ειμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία πολύ καλή ομαδα με οργάνωση και στόχους.Γνωρίζω τον Αστέρα καλά μιας και την προηγούμενη χρονιά ημουν στον ίδιο ομιλο αντίπαλος και παρακολούθησα την πολυ καλή πορεία που εκανε η ομάδα.Χάρηκα πολύ μόλις μου έγινε η πρόταση και αμεσως συμφώνησα.Ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ απο τη μεριά μου έτσι ώστε η ομαδα να πετύχει τους στόχους της.Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Μαντούβαλο και τους ανθρώπους του Δ.Σ για την εμπιστοσύνη τους.Ραντεβού στο γήπεδο." Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αστέρα Ιτέας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ