Βαθμολογία

Με σταθερά και ανοδικά βήματα «χτίζεται» ο Δαμασιακός (PICS&VIDEO)

Νέο ξεκίνημα για την ομάδα του Δαμασιακού που εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ όπου και θα μετέχει.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όλα αυτά τα χρόνια ο Δαμασιακός παρουσιάζεται ανταγωνιστικός και ισχυρός στην μεγάλη τοπική κατηγορία, έχοντας στο ρόστερ και πολλά δικά του παιδιά που ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους. Πετυχημένη διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Θοδωρή Τόκα, με νοικοκυρεμένο σωματείο και με πολλούς φιλάθλους που αγαπούν και ακολουθούν την ομάδα.

Καρέντζος και Νάτσης τα νέα αποκτήματα...

Την περσινή χρονιά ο Δαμασιακός έκανε καλή πορεία, κατάφερε πολύ νωρίς να σώσει την παρτίδα, δεν πρόλαβε όμως να μπει στα πλέι οφ. Η ομάδα από πέρυσι έχει στο δυναμικό της ένα νεαρό και ταλαντούχο προπονητή τον κ. Νίκο Χρόνη που θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας και τη φετινή χρονιά. Πολύ καλό συμπλήρωμα ήταν στην τεχνική ηγεσία και ο κ. Θανάσης Δουζένης που είναι γυμναστής και ήρθε από τις ακαδημίες του Τυρνάβου. Ο βασικός κορμός της ομάδας παρέμεινε, ήρθαν όμως και νέες προσθήκες με έμπειρους παίκτες που θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα και αναμένονται και κάποιες ακόμα μεταγραφές.

Το γήπεδο είναι σε καλή κατάσταση, ωραία εντύπωση μας έκανε η πρωτότυπη πισίνα που βρίσκεται έξω από τα αποδυτήρια και έχει παγωμένο νερό για την αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών με σκοπό την καλύτερη αποκατάσταση μετά από κάθε προπόνηση.

Οι δηλώσεις

ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΟΚΑΣ (πρόεδρος)

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Ο Δαμασιακός συνεχίζει την μεγάλη του ιστορία και τη φετινή χρονιά, πιστεύω πως θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος και πιο ανταγωνιστικός και αυτό το λέω βάσει του υλικού και των μεταγραφών που έχουν γίνει στην ομάδα. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζει και ποιοτικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο αλλά και που θα διατηρήσει την δύναμή της που έχει όταν παίζει στο γήπεδό της. Ευελπιστώ πως η ομάδα θα βρίσκεται ψηλά στον αγωνιστικό χάρτη».

ΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΗΣ (προπονητής)

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, για τον Δαμασιακό είμαι δεύτερη χρονιά στον πάγκο της ομάδας και το σημαντικό είναι ότι κρατήθηκε όλος ο βασικός κορμός της ομάδας και αυτό είναι η επιτυχία. Ευελπιστούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να επανέλθουν όλα τα παιδιά και ευελπιστώ πως θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Θέλουμε δύο μεταγραφές ακόμα αλλά θα αξιολογήσουμε το ρόστερ και αν χρειαστεί κάτι θα το πάρουμε».

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Δαμασιακού μέσα από την κάμερα του athleticlarissa.gr

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΤΣΗΣ (ποδοσφαιριστής)

">http://

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΤΖΑΣ (ποδοσφαιριστής)

">http://

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΕΝΤΖΟΣ (ποδοσφαιριστής)

">http://

Πλάνα από την προπόνηση του Δαμασιακού μέσα από την κάμερα του athleticlarissa.gr

">http://

">http://