Βαθμολογία

«Συνεχίζονται οι προσπάθειες ανεύρεσης λύσης»

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τις εξελίξεις έδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου. Αναλυτικά αναφέρει: «Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου θεωρώντας ότι υποχρεούται να πληροφορεί τους γνήσιους φιλάθλους της ομάδας μας, οφείλει να ενημερώσει ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες ανεύρεσης λύσης η οποία θα εξασφαλίζει το μέλλον που αξίζει στον σύλλογο. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, μα θέλουμε ο Απόλλων να έχει και μέλλον άμεσα. Γι αυτό εάν συνεχίσουμε να αδυνατούμε για την ποθητή εξέλιξη στο παρόν, δεν θέλουμε να υπονομεύσουμε και το μέλλον.

Προκειμένου, δε, να αποκαλύψουμε την κακόβουλη πρακτική όσων κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, επικαλούμενοι μάλιστα ένα υπαγορευμένο και άστοχο “ρεπορτάζ”, έχουμε να δεσμευθούμε ότι δεν πρόκειται να γίνουμε συνεχιστές της προ ετών “μαύρης σελίδας” του συλλόγου, όταν ένας διοικητικός παράγοντας, ένας δικηγόρος κι ένας δημοσιογράφος μεθόδευσαν τον υποβιβασμό του με αντίτιμο ένα γενναίο “δώρο” για τους εαυτούς τους.

Εξάλλου και μόνο η πηγή του “ρεπορτάζ” φανερώνει πως η σημερινή ΠΑΕ Απόλλων Πόντου δεν έχει καμία σχέση με όσα ύπουλα υπονοούνται. Διότι το συγκεκριμένο “ρεπορτάζ” μόνο ζημιά θα έκανε στην ομάδα που θέλει να ευνοήσει εάν τυχόν σήμερα διαγράφονταν μια ακόμα “μαύρη σελίδα” για την εντιμότητα του συλλόγου μας. Πως εξηγείται, άλλωστε, να διαβάλλονται με συκοφαντίες πρόσωπα που υποτίθεται πως εξυπηρετούν τις βλέψεις αυτής της ομάδας που θέλει να επωφεληθεί;;; Και φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα κίνητρα όσων αναδημοσίευσαν αμάσητα το εν λόγω “ρεπορτάζ”.

Οι φίλαθλοί μας θα ενημερωθούν τις επόμενες ημέρες άμεσα, έντιμα και υπεύθυνα για όσα έχουν διαδραματισθεί έως σήμερα και θα κατανοήσουν εύκολα και με στοιχεία τον ρόλο όλων των εμπλεκόμενων στα δρώμενα του συλλόγου μας το τελευταίο διάστημα. Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε την τακτική άλλων που εξαπολύουν ποσά-λάστιχα καθημερινά. Ετούτη την ώρα θέλουμε να αποκαλύψουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι εκτός από λόγια, στις όποιες διαπραγματεύσεις, δεν έχει παρουσιαστεί ούτε ένα ευρώ στο τραπέζι, ώστε να εξασφαλιστεί το παρόν και η επόμενη μέρα του Απόλλωνα. Επιπλέον η πρόθεσή μας να βρεθεί αγοραστής για την ομάδα και να κάνει τις δικές του επιλογές προσώπων για το μέλλον της, είναι ξεκάθαρο και σαφές από την πρώτη στιγμή των διαπραγματεύσεων που κάναμε».