Βαθμολογία

Αναστασάκος στο τιμόνι της ΑΕ Πελλάνας

Σε συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό ήρθε η διοίκηση των «νεοφώτιστων». Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν παίκτης-προπονητής στον σύλλογο του Καστορείου Λακωνίας, από φέτος θα αναλάβει το έργο να οδηγήσει την ομάδα σε μία καλή πορεία στη ' Εθνική. Η ανακοίνωση:

«Ο Ηλίας Αναστασάκος θα αναλάβει να οδηγήσει την Ένωση στην επίτευξη των στόχων της στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 της Γ' Εθνικής μετά την πολύ επιτυχημένη περυσινή πορεία.

Γενικός αρχηγός, ο Θύμιος Σταυρόπουλος, το όνομά του οποίου είναι συνώνυμο της συγκεκριμένης θέσης. Νέες παρουσίες στις θέσεις του γυμναστή και του φυσιοθεραπευτή ο Στέφανος Ρασσιάς και ο Γιώργος Γαβαλάκης αντίστοιχα. Δύο παιδιά τα οποία έχουν όλα τα εχέγγυα για να μας οδηγήσουν και αυτοί με την δουλειά τους όσο ψηλότερα είναι δυνατό. Ιατρός της Ένωσης ο επί σειρά ετών αρωγός των προσπαθειών της, Μάριος Τζωρτζάκης και συνεργαζόμενος για τις αθλητικές κακώσεις ο καθηγητής αθλητιατρικής Γιαννακόπουλος Χρήστος. Τεχνικός διευθυντής είναι ο Ιωάννης Δανίκας ο οποίος διαθέτει στο βιογραφικό του εμπειρία πολλών ετών στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Κώστας Κοκκίνης θα είναι ο φροντιστής.

Η προετοιμασία της Ένωσης θα ξεκινήσει την Δευτέρα 6 Αυγούστου μετά τον αγιασμό στο γήπεδο Καστορείου. Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν στη σελίδα μας https://www.facebook.com/AEPellanasKastoreiou/?ref=br_rs ανακοινώσεις με τις μεταγραφικές κινήσεις με την ολοκλήρωση του ρόστερ να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο».