Βαθμολογία

Επένδυση με Βιδάλη το «Σίτι»

Στην προσθήκη του νεαρού αμυντικού προχώρησε το Αιγάλεω. Τον ταλαντούχο μπακ, Γιάννη Βιδάλη, έκανε δικό του το «Σίτι». Ο 21χρονος αμυντικός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Αήττητο Σπάτων, ενώ έχει συμμετοχές και με την Εθνική Νέων.

Η ανακοίνωση: «Μία νέα συνεργασία ξεκινάει από σήμερα για την ομάδος μας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Βιδάλη, μία από τις ελπίδες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Είναι γεννημένος το 1997 παίζει με την ίδια άνεση τόσο στο αριστερό , όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας και μας έρχεται «ως Πρωταθλητής» από την ομάδα του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ, τον χαρακτηρίζει η δυναμικότητα στο παιχνίδι του και ταυτόχρονα είναι καλός χειριστής με την μπάλα στα πόδια.

Έχει αγωνισθεί ως βασικός στην Εθνική Νέων και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του χαρακτηρίζεται ως ικανότατος ποδοσφαιριστής για την κατηγορία. Η έναρξη της έγινε από την ομάδα της Μεταμόρφωσης και μετά εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Κ. όπου αγωνίσθηκε και με την πρώτη ομάδα επί εποχής Τραϊνού Δέλλα στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Κατόπιν πήρε μεταγραφή για την ομάδα του Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ, του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ, του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ. Η οικογένεια του Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ καλωσορίζει τον Γιάννη Βιδάλη και του εύχεται υγεία πάνω από όλα και καλή επιτυχία με την ομάδα μας».