Βαθμολογία

Γυρίζει σελίδα η Βέροια

Οριστικά στη Γ' Εθνική με το ΑΦΜ της Ελπίδας Σκουτάρεως και προπονητή τον Ν. Παπανώτα. Η σύνθεση του νέου δ.σ. Νέα εποχή στην ιστορική Βέροια, η οποία από το βράδυ της Δευτέρας (30/70 γυρίζει οριστικά σελίδα με την εκλογή της αιρετής διοίκησης του Ερασιτέχνη.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της νέας διοίκησης φρόντιζαν να εξασφαλίσουν το ΑΦΜ της Ελπίδας Σκουτάρεως, με το οποίο η «Βασίλισσα του Βορρά» θα πραγματοποιήσει την επανεκκίνηση από τη Γ’ Εθνική με στόχο σύντομα να επανέλθει στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που θα ηγηθούν διοικητικά της νέας προσπάθειας, αυτοί θα είναι οι Στέφανος Αποστολίδης, Αχιλλέας Μπίκας (γιος του Γιώργου Μπίκα), Στέλιος Μεϊμαρίδης, Νίκος Νούλας, Γιάννης Ασλανίδης, Κώστας Μπίκας, και τα μέλη της προσωρινής διοίκησης, Στέργιος Διαμάντης, Γιώργος Κουτσιώνης και Γιάννης Ιωαννίδης, οι οποίοι θα αποτελέσουν τα μέλη της νέου εννιαμελούς δ.σ..

Στα αγωνιστικά, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Βέροιας συμφώνησαν με τον Νίκο Παπανώτα, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής έχοντας ως άμεσο συνεργάτη τον Αντώνη Νατσούρα. Το πόστο του τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο γνωστός μάνατζερ Γιώργος Μεταξάς.