Βαθμολογία

Επέστρεψε για να μείνει ο ιστορικός Αμπελωνιακός (PICS)

Ο Αμπελωνιακός θέλει να κάνει ένα δυνατό «καμ – μπακ» τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά μετά την επιστροφή του στην Α’ ΕΠΣΛ και μάλιστα την Δευτέρα (30/7) επέστρεψε στα… βάσανα. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο βοηθητικό γήπεδο του Αμπελώνα, δεδομένου ότι στο βασικό γίνονται εργασίες επανασποράς του χλοοτάπητα.  

Της Βάσως Γκατζούλη

Το γήπεδο αναμένεται να είναι έτοιμο πιθανότατα την 4η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, γι’ αυτό και τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα θα γίνουν όλα εκτός έδρας. Συγκεκριμένα: Δαμασιακός – Αμπελωνιακός (19/8), Φαλανιακός – Αμπελωνιακός (25/8), Αστέρας Μελισσοχωρίου – Αμπελωνιακός (30/8), Σμόλικας – Αμπελωνιακός (2/9).

Η ομάδα του Αμπελωνιακού με 9μελή διοίκηση και με έναν πολύ έμπειρο προπονητή τον κ. Κώστα Μαντζιώκα που οδήγησε την ομάδα την περσινή χρονιά στην άνοδο, «χτίζουν» με πολύ μεράκι έχοντας κρατήσει έμπειρους παίκτες από την περσινή χρονιά και έχοντας κάνει σημαντικές προσθήκες που είναι παίχτες έμπειροι όπως ο Βαγγέλης Γούτος και Χρήστος Φλέγκας από τον Δωτιέα Αγιάς, θέλουν η ομάδα να έχει μια άνετη παραμονή και στη συνέχεια να κάνουν όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό το ποδόσφαιρο που θα παίζει η ομάδα του Αμπελωνιακού.

Οι δηλώσεις

ΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΔΗΜΟΣ (αντιπρόεδρος)

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Ο Αμπελωνιακός είναι ένα ιστορικό σωματείο και όλοι εμείς που μπήκαμε στο συμβούλιο θέλουμε ο καθένας να βοηθήσει από την πλευρά του. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που βρίσκομαι στην διοίκηση του Αμπελωνιακού, ενώ το 2013 ήμουνα ο πρόεδρος στην ομάδα όταν ήταν στην Γ’ Εθνική. Ο πρωταρχικός στόχος που έχουμε θέσει είναι μια άνετη παραμονή και φυσικά μια καλή πορεία. Βρίσκομαι και πάλι στη διοίκηση γιατί θέλω να στηρίξω όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Θέλουμε να προσκαλέσουμε τον κόσμο του Αμπελώνα να βοηθήσει όλη αυτή την προσπάθεια που έχει κάνει η ομάδα. Τα εισιτήρια διαρκείας θα είναι στη διάθεση του κοινού μετά από τις 15/8».

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ (προπονητής)

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές τη νέα χρονιά, πιστεύω πως ο Αμπελωνιακός άξιζε να είναι στην Α’ ΕΠΣΛ γιατί είναι ένα ιστορικό σωματείο. Η περσινή μας χρονιά κρίνεται επιτυχημένη και σε όλο αυτό βοήθησε η διοίκηση και φέτος με νέο προσανατολισμό θέλουμε να προωθήσουμε και τα νέα παιδιά που θεωρούμε πως είναι αξιόλογοι παίκτες. Θα στηριχτούμε στον περσινό κορμό, έχουν γίνει σημαντικές προσθήκες με έμπειρους παίκτες και θα γίνουν και άλλες κινήσεις μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο γρηγορότερα την παραμονή μας και να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και μέσα από την δουλειά μας να δείξουμε ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο στον Αμπελωνιακό αλλά και σε ολόκληρο το νομό».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (ποδοσφαιριστής)

«Θέλω να σας καλωσορίσω και να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Μια νέα σεζόν ξεκινά για τον Αμπελωνιακό και σίγουρα είναι δυσκολότερα αφού στην Α’ ΕΠΣΛ είναι περισσότερο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να κάνουμε το καθήκον μας έτσι ώστε η ομάδα να κάνει μια πετυχημένη χρονιά».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΛΕΓΓΑΣ (ποδοσφαιριστής)

«Επέστρεψα μετά από κάποια χρόνια στην ομάδα του Αμπελωνιακού, περίμενα πως και πώς να γυρίσω σε γνώριμα λημέρια αφού αυτή η ομάδα με ανέδειξε. Πιστεύω πολύ στον Αμπελωνιακό έτσι όπως χτίζεται και στους παίκτες και λέω με σιγουριά πως θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΤΙΡΟΚΛΗΣ (ποδοσφαιριστής)

«Να έχουμε υγεία, επιστρέψαμε μετά από δύο χρόνια με πολύ δουλειά στην Α’ ΕΠΣΛ, θα βοηθήσει πολύ ο  προπονητής μας που μας ξέρει πολύ καλά. Σίγουρα θα βοηθήσουν και οι παίκτες που έχουν έρθει καθώς και τα νέα παιδιά που θα παίξουν στην ομάδα και όλοι μαζί θα φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για τη νέα χρονιά».

Εικόνες από την προπόνηση του Αμπελωνιακού μέσα από το φακό του athleticlarissa.gr