Βαθμολογία

Πιο δυνατός από ποτέ ο Φαλανιακός (PICS@VIDEO)

Μία από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού Λάρισας είναι ο Φαλανιακός που εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ όπου και θα μετέχει.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η λέξη οργάνωση αποτελεί το δυνατότερο «χαρτί» στο σωματείο που παρέμεινε τεχνικός ο έμπειρος κ. Τάσος Μπεριτζάς, μαζί με τον στενό του συνεργάτη κ. Μιχάλη Μαλαμά. Οι δυο τους θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο που στόχο θα έχει φυσικά να πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αφού άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας έχουν βάλει ψηλά τον πήχη.

Ο βασικός κορμός διατηρήθηκε ως έχει αλλά έγιναν και μια σειρά από σημαντικές προσθήκες που στόχο έχουν να δώσουν στην ομάδα το κάτι παραπάνω. Ο Φαλανιακός απέκτησε παίκτες που έχουν αγωνιστεί και σε υψηλότερες κατηγορίες και έχουν σημαντική εμπειρία.

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι: Τσιάκος (Λάρισα 2012), Σούλι, Παππάς (Δωτιέας Αγιάς), Μαστακούλης (Πύρρος).

Οι δηλώσεις

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ (Πρόεδρος)

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Σίγουρα η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για εμάς, κάναμε πορεία πρωταθλητισμού στον β΄γύρο και τελικά σώσαμε την παρτίδα στο φινάλε. Διατηρήσαμε τον βασικό κορμό ως έχει, έγιναν ορισμένες αξιόλογες προσθήκες και στόχος μας είναι να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα που μεταφράζεται σε πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Θεωρώ πως μέσα από σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να ρίξουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και στα νέα παιδιά που έρχονται από πίσω. Τώρα σχετικά με το πρωτάθλημα εκτιμώ πως θα είναι ανταγωνιστικό και θα χρειασθεί υπομονή απ’ όλους προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών μέσα από την κάμερα του athleticlarissa.gr

ΤΑΣΟΣ ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ (Προπονητής)

">http://

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ (ποδοσφαιριστής)

">http://

ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΥΛΙ (ποδοσφαιριστής)

">http://

*Αν και φαντάρος ο Μπλέντι ακολουθεί καθημερινά τις προπονήσεις του Φαλανιακού και είναι δεδομένο πως και φέτος θα είναι από τα βασικά «γρανάζια» της ομάδας.

*Μόνο χαρούμενοι μπορούν να είναι οι άνθρωποι του Φαλανιακού από την δουλειά που έγινε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ομάδας και τα γήπεδα είναι πραγματικά σε εξαιρετική κατάσταση.

Εικόνες από την προπόνηση του Φαλανιακού μέσα από το φακό του athleticlarissa.gr

Πλάνα από την προπόνηση του Φαλανιακού μέσα από την κάμερα του athleticlarissa.gr

">http://

">http://

">http://