Βαθμολογία

«Έφυγε» ο Σπύρος Μήτσης

Θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής (29/7) έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Μήτσης. Ο εκλιπών κάλυπτε επί σειρά ετών από τη δεκαετία του '60 το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού για την «Αθλητική Ηχώ» και κατόπιν την «Ώρα για Σπορ».

Παράλληλα εργάστηκε στο αθλητικό τμήμα της «Ελευθεροτυπίας» για 30 χρόνια, ενώ ήταν και στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι τη μέρα που αποχώρησε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης το 1999. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο ΠΣΑΤ εξέφρασε με ανακοίνωσή του τη θλίψη του για την απώλεια: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου ανακοινώνει με βαθιά θλίψη την απώλεια του συναδέλφου και μέλους του Συνδέσμου, Σπύρου Μήτση, που "έφυγε" εχθές το μεσημέρι, σε ηλικία 72 ετών.

Ο Σπύρος Μήτσης εργάστηκε στις εφημερίδες "Αθλητική Ηχώ", "Ώρα για Σπορ" και "Ελευθεροτυπία" στις οποίες κάλυπτε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ενώ εργάστηκε και στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συλλυπείται θερμά την οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου Σπύρου Μήτση".