Βαθμολογία

Απέκτησε Μάρκοβιτς ο Φωκικός

Παίκτης της ομάδας της Άμφισσας θα είναι ο 20χρονος Σέρβος μέσος. Συνέχεια στις μεταγραφές έδωσε ο Φωκικός, που έκανε δικό του τον Μάρκο Μάρκοβιτς. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την απόκτηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή Μάρκο Μάρκοβιτς. Ο Μάρκο είναι 20 ετών (04/11/1997), έχει ύψος 1,74 μ. κι αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου (8).

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τα τμήματα υποδομής της Borac Cacak (Α Εθνική Σερβίας) κι αγωνίστηκε την περίοδο 2016-17 στη Zeleznicar Lajkovac και την περίοδο 2017-18 στην FK TABANE 1970 Jagodina στην III liga (Γ Εθνική Σερβίας) σε πλήρεις σεζόν από πλευράς εμφανίσεων. Στην Ελλάδα έρχεται για πρώτη φορά στην καριέρα του για λογαριασμό του Φωκικού. Ευχόμαστε στο Μάρκο υγεία και επίτευξη των στόχων μας!»

Παρέμεινε ο Μεγάλος

Σε μία ακόμη ανανέωση προχώρησε η διοίκηση του Φωκικού. Ο Λεωνίδας Μεγάλος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Άμφισσας. Η ανακοίνωση: «Το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ γνωστοποιεί την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 1ο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φωκίδας Λεωνίδα Μεγάλο. Ευχόμαστε στο Λεωνίδα υγεία και επίτευξη των στόχων μας!»