Βαθμολογία

Οι δύο «ανοικτές» περιπτώσεις

Ξεκάθαρα είναι τα διαμορφωθέντα δεδομένα όσον αφορά τη διοικητική κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την επόμενη ημέρα των κυανόλευκων. Στο… κάδρο βρίσκονται πλέον ο αιγύπτιος επιχειρηματίας, Καρίμ Σαλάχ Σορούρ και ο έλληνας που δραστηριοποιείται στο χώρο της ένδυσης και όχι μόνο, με τον οποίο έχουν συζητήσει πολλάκις στο παρελθόν την περίπτωση να εισέλθει στο νέο ΔΣ που θα σχηματιστεί σε λίγες ημέρες.

Οι επαφές που έγιναν με ακόμη έναν ισχυρό οικονομικά επιχειρηματία (με βάση όσα διέρρευσαν ήταν ο Γιάννης Μπύρος) δεν προχώρησαν, μιας και ο ίδιος δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την ομάδα που διοικεί, ενώ και ο γερμανικός όμιλος τέθηκε εκτός συνέχειας αφού δεν υπήρξε απάντηση στο deadline που είχε δοθεί από τους κυανόλευκους.

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ» στη Μίκρα βλέπουν θετικά την περίπτωση του Αιγύπτιου που έδειξε στη συνάντηση που είχαν μαζί του την Τρίτη ότι θέλει να εμπλακεί.

Για αυτό το λόγο άλλωστε έχει ζητήσει μία σειρά στοιχείων για τα οικονομικά της ομάδας, όντας ωστόσο προβληματισμένος από το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμη σαφής εικόνα για τα χρέη της προηγούμενης διοίκησης. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η επαφή των δύο πλευρών συνεχίζεται, με τον κ. Σορούρ να βρίσκεται στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Σε περίπτωση που καμία εκ των δύο περιπτώσεων που μένουν… ανοικτές δεν προχωρήσει, τότε όπως έλεγαν στη Μίκρα θα προχωρήσει το τρίτο πλάνο που στηρίζεται-μένει να φανεί κατά πόσο- στην πολυμετοχικότητα.

Metrosport.gr