Βαθμολογία

Εννέα ανανεώσεις στη Δόξα Δράμας

Νέο προπονητή έχει πλέον η Δόξα Δράμας και φορτσάρει για να χτίσει την ομάδα του νέου πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Μπύρος τρέχει τις διαδικασίες και το Σάββατο (28/7) έφτασε σε συμφωνία με οκτώ παίκτες του περσινού ρόστερ, ενώ έχει κλείσει και άλλος ένας.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε στα γραφεία με τους Ορέστη Μένκα, Δημήτρη Σιώπη, Σταύρο Πεταυράκη, Αλέξανδρο Νατσιόπουλο, Βασίλη Βιτλή, Ντενίζ Μπαϊκαρά, Κώστα Μαρκόπουλο και Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο, ενώ τη Δευτέρα (30/7) θα βρίσκεται στη Δράμα και ο Δημήτρης Μαχαίρας.

Η συμφωνία θα επικυρωθεί με την υπογραφή των συμβολαίων τους. Παράλληλα, ο Στάικος Βεργέτης πήρε μια πρώτη γεύση από το γήπεδο, ενώ ξεναγήθηκε και στο προπονητικό κέντρο στου Νικοτσάρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Σειρά συναντήσεων με παίκτες του περσινού ρόστερ είχε σήμερα, στα γραφεία της ΠΑΕ, ο πρόεδρος Γιάννης Μπύρος.

Επετεύχθη συμφωνία με τους Βιτλή, Μαρκόπουλο, Μένκα, Μπαϊκαρά, Νατσιόπουλο, Πεταυράκη, Ρεβυθόπουλο και Σιώπη. Στη λίστα αυτή προστίθεται και ο Μαχαίρας, ο οποίος θα βρίσκεται αύριο στην Δράμα. Το τυπικό του θέματος θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα με την υπογραφή των νέων συμβολαίων τους.

Στις εγκαταστάσεις ο Βεργέτης

Την πρώτη του επίσκεψη στο γήπεδο της Δόξας είχε σήμερα το πρωί ο νέος προπονητής, Στάικος Βεργέτης, ο οποίος ξεναγήθηκε από τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Ιωσηφίδη. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο στου Νικοτσάρα».