Βαθμολογία

Ο «Φαραώ» που θέλει τον Ηρακλή

Μετά τον γερμανικό όμιλο, στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος για τη νέα ΠΑΕ Ηρακλής που θα συσταθεί εντός των επόμενων ημερών ήρθε και αυτό από έναν αιγύπτιο επιχειρηματία.

Όπως λένε στη Μίκρα, διατηρώντας πάντως σιγή ιχθύος για το όνομά του, ο 40χρονος Αιγύπτιος είναι ιδιοκτήτης μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας στην πατρίδα του και θέλει να επενδύσει σε ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου. Πριν τον Ηρακλή του προτάθηκαν μάλιστα αρκετές επαρχιακές, αλλά ο εν Ελλάδι συνεργάτης του, του συνέστησε να «χτυπήσει» την πόρτα των κυανόλευκων που διαθέτουν δυναμική, κόσμο και προοπτικές.

Αλεξανδρινός με Ελληνίδα σύζυγο

Αυτό που προκαλεί εντύπωση πάντως είναι ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας συναντήθηκε ήδη με τους ανθρώπους του Ηρακλή. Το ραντεβού έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στη Μίκρα, παρόντων και των κ.κ Τουτζιάρη και Ιωακειμίδη.

Από τα λίγα που έχουν διαρρεύσει πάντως και σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ» ο ενδιαφερόμενος κατάγεται από την Αλεξάνδρεια, είναι μέλος της τοπικής ομάδας, παντρεμένος με ελληνίδα και με πατέρα καρδιοχειρούργο.

Η φημολογία κάνει λόγο για πολύ στενή επαγγελματική συνεργασία με την παλιά δόξα του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου, Χοσάμ Μίντο που θα αναλάβει το αθλητικό πρότζεκτ σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία.

Ο Αιγύπτιος πάντως στην προχθεσινή συνάντηση έδειξε προβληματισμένος από το άγνωστο των χρεών καθώς και το… κουβάλημα τους από την προηγούμενη διοίκηση. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα, με τις δύο πλευρές να έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους για το προσεχές μέλλον.

metrosport.gr