Βαθμολογία

Έως το 2020 ο Μπουρσέλης στον Εργοτέλη

Εκτός από τις μεταγραφές στον Εργοτέλη κοιτούν να έχουν ικανοποιημένους και τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ από την περσινή σεζόν. Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής (27/7) οι «κιτρινόμαυροι» γνωστοποίησαν την επέκταση του συμβολαίου του Αντώνη Μπουρσέλη έως τον Ιούνιο του 2020, με τον 24χρονο μέσο να μην κρύβει τη χαρά του.

Παράλληλα, έγινε και αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου του Βασίλη Βογιατζή, που με τη σειρά του εμφανίστηκε πολύ ευχαριστημένος στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των Ηρακλειωτών: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε σήμερα (27/7) στην επέκταση συμβολαίου με τον Αντώνη Μπουρσέλη έως τον Ιούνιο του 2020.

Ο 24χρονος μέσος ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε: “Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Οι συνθήκες σον Εργοτέλη είναι ιδανικές για κάθε ποδοσφαιριστή. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου και ελπίζω να ζήσω μαζί της την επίτευξη των υψηλών στόχων.

Αυτό που υπόσχομαι στους φιλάθλους είναι ότι, όπως το έχω κάνει μέχρι σήμερα, έτσι θα συνεχίσω να δίνω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου κάθε φορά που θα μπαίνω στο γήπεδο”.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Εργοτέλης βρέθηκε σήμερα (27/7) και ο Βασίλης Βογιατζής. Ο λόγος ήταν η αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2020.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παραπάνω εξέλιξη ο αμυντικός μέσος της ομάδας μας σχολίασε: “Η κίνηση των ανθρώπων της ομάδας μου είναι μια ένδειξη αναγνώρισης και ανταμοιβής των προσπαθειών μου. Δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι δίπλα μας και αυτό θα πρέπει να μας “γεμίζει” με ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες...

Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να δουλεύω σκληρά και με το ίδιο πάθος για την επίτευξη των στόχων της ομάδος μου”».