Βαθμολογία

Διπλή ενίσχυση για Σπάρτη

Η Σπάρτη απέκτησε τον 22χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Ματέους και τον Κοζάκη από τη Βέροια. Η ανακοίνωση: «Σε συμφωνία με τον 22χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Matheus Augusto Dos Reis Da Silva από την Σάντος για 2 χρόνια προχώρησε η ομάδα της Σπάρτης. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται τις προσεχεις μέρες στη Σπάρτη για να βρίσκεται στην πρώτη συγκεντρωση της ομάδας στις 4 Αυγούστου».

Εκτός του νεαρού Βραζιλιάνου οι Λάκωνες απέκτησαν και τον 23χρονο αμυντικό, Νίκο Κοζάκη, ο οποίος ήταν άνεργος μετά τη διάλυση της Βέροιας με την οποία είχε 13 συμμετοχές στη Football League.

Ο Νεαρός Κοζάκης Νικόλαος-Δημήτριος, δεξί μπάκ - χαφ, υπέγραψε πρίν από λίγο συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει 14 συμμετοχές στην ομάδα της Βέροιας ως βασικός την περσινή σεζόν και έχει αγωνιστεί και στον ΑΟ Χανιά. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ όπου αγωνιζόταν επί εννέα χρόνια».