Βαθμολογία

Με δίδυμο Γιαννακού, Τέα ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τεχνικό Φεραίο Γιαννακό και τον άμεσο συνεργάτη του Λευτέρη Τέα οι οποίοι θα είναι το τεχνικό δίδυμο των Μυρμιδόνων για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο κ. Φεραίος Γιαννακός είναι γνωστός στην Επαρχία Φαρσάλων και συγκεκριμένα στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων με τον οποίο έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα.

Συγκεκριμένα ανήκε στο τεχνικό επιτελείο του Αχιλλέα Φαρσάλων τις σεζόν 1995 – 96 και 1996 – 1997. Μετέπειτα ανέλαβε ως πρώτος προπονητής την ομάδα των Αμπελοκήπων Λάρισας, ενώ αργότερα ανήκε στο τεχνικό τιμ της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Εν συνεχεία βρέθηκε στις μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Λάρισας όπου κάθισε για επτά χρόνια στον πάγκο τους με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαιρικών ενώσεων το 2006.

Μετέπειτα βρέθηκε για δυο φορές στον πάγκο του Αετού Μακρυχωρίου σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και εν συνεχεία στον πάγκο του Φαλανιακού για τρία χρόνια.

Την περσινή σεζόν ήταν στον πάγκο του Κίσσαβου Συκουρίου, όπου και συνεργάστηκε με τον Λευτέρη Τέα. Ο Λευτέρης Τέας ήταν για τρία χρόνια προπονητής στα τμήματα υποδομής του Αετού Μακρυχωρίου, ενώ την περσινή σεζόν υπήρξε άμεσος συνεργάτης του κ. Φερραίου Γιαννακού στον Κίσσαβο Συκούριου.

Ο Τέας έχει αγωνιστεί για δέκα χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο έχοντας φορέσει μεταξύ άλλων την φανέλα της ΠΑΕ ΑΕΛ, του Ολυμπιακού Βόλου, της Κέρκυρας, του Εθνικού Αστέρα, της Καλαμάτας, του Διαγόρα Ρόδου και του Αθηναϊκού.

Επίσης έχει αγωνιστεί στον Πυργετό, ενώ σταμάτησε την ποδοσφαιρική καριέρα του στον Αετό Μακρυχωρίου. Η Διοικούσα Επιτροπή τους καλωσορίζει στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων και τους εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους με υγεία.

ifarsala.gr