Βαθμολογία

«Τελειώνουν» Μάριν, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς!

Η αποχώρηση του Ρομαό -μένουν τα τυπικά- ήταν μόνο η αρχή την Κυριακή (22/7) για τις απομακρύνσεις εν μέσω προετοιμασίας στους «ερυθρολεύκους». Έτσι, με απόφαση του Πέδρο Μάρτινς «τελειώνουν» από τους Πειραιώτες άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές… Συγκεκριμένα ο λόγος για τους Μάρκο Μάριν, Ούρος Τζούρτζεβιτς και Μπιόρν Ένγκελς, οι οποίοι μάλιστα φεύγουν με το… πρώτο αεροπλάνο από την Ολλανδία και τη Δευτέρα (23/7) επιστρέφουν στην Αθήνα! Εκεί θα προπονούνται αρχικά με τους υπόλοιπους «κομμένους» μέχρι να λύσουν και τυπικά τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό.

Η όλη εξέλιξη δεν αποτελεί και απρόσμενη εξέλιξη, αφενός γιατί το ρόστερ πρέπει να μικρύνει και αφετέρου ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πείσει τον Πορτογάλο προπονητή. Ειδικά για τον Τζούρτζεβιτς ήταν κοινό μυστικό ότι δεν μπορεί να χωρέσει στους «κυανόλευκους», ενώ λίγο πολύ αναμενόμενη είναι η κατάληξη και για τους Ένγκελς και Μάριν.

Εκ του αποτελέσματος, βέβαια, μόνο τυχαία δεν ήταν η μη παρουσία και των τριών στο φιλικό με τη Γκενκ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέο κύμα αποχωρήσεων, αφού υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι για την έξοδο…

a-sports.gr