Βαθμολογία

Ενημέρωσε για τις μεταγραφές ο Αήττητος Σπάτων

Εβδομάδα εξελίξεων αναφορικά με τις μεταγραφές, τους παίκτες που θα συνεχίσουν αλλά και αυτούς που θα αποχωρήσουν αναμένεται να είναι αυτή που μπαίνει για τον Αήττητο Σπάτων.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή (22/7) η ομάδα από τα Μεσόγεια, ενημερώνει τους φίλους της ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις, σημειώνοντας πως οι άνθρωποί της κινούνται με γρήγορους ρυθμούς και με κινήσεις ουσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μπαίνουμε σε τροχιά πλήρους προετοιμασίας αυτή την εβδομάδα. Οι λίγες εκκρεμότητες μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθούν και εκτός από τις διπλές προπονήσεις θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις μεταγραφές της ομάδας αλλά και τις αποχωρήσεις.

Οπότε λίγο ακόμα υπομονή και θα σας ενημερώσουμε για όλα και αυτό που πρέπει να κρατάμε είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται με γρήγορους ρυθμούς για όλους και για όλα με προγραμματισμό και χωρίς βιαστικές κινήσεις αλλά με κινήσεις ουσίας. Σε αναμονή λοιπόν των ανακοινώσεων - ενημερώσεων για όλους τους φίλους της ομάδας. Καλή εβδομάδα και μια χαρούμενη Κυριακή».