Βαθμολογία

Χωρίς νικητή…

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα, που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής (20/7) στο βοηθητικό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρο Καρπενησίου.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2, με τους Φθιώτες να παρουσιάζουν πολύ θετική εικόνα - ειδικά στο πρώτο ημίχρονο - παρά το γεγονός πως αυτό ήταν το πρώτο τους τεστ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Αντίθετα, για τους Ηπειρώτες ήταν το δεύτερο φιλικό καθώς είχε προηγηθεί η νίκη (1-0) επί της ΑΕΛ. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 14’ με διαγώνιο σουτ του Βασιλαντωνόπουλου ενώ στο 17’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπούτνικ.

Η Λαμία «άγγιξε» το 2-0 και στο 35’ αλλά το σουτ με εξωτερικό φάλτσο του Βασιλαντωνόπουλου κατέληξε άουτ. Οι Ηπειρώτες μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 51’ έφεραν το ματς στα… ίσια με τον Βιδάλ ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό το σουτ του Κόντε έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, έχασαν ευκαιρίες και τελικά στο 67’ κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με τον Κόντε να σκοράρει με πλασέ στην κίνηση.

Ωστόσο, η Λαμία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο φινάλε των καθυστερήσεων από στημένη φάση, ο προωθημένος Ασίγκμπα από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-2.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Γώγος, Μπουκουβαλας, Κακουμπά, Ντόλοβατς, Καστρο, Νικολιάς, Λιασος, Γιακος, Λουκίνας. Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι εξής: Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημοπουλος, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Βιδάλ, Κούζικ, Σιόντης, Λίλα, Κόντε, Ξύδας.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας (46’ Σαράνοβ), Αντέτζο (83’ Βάντερσον), Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης (46’ Πλιάτσικας), Βάντερσον (46’ Παπαργυρίου), Μπουλούλης (68’ Τζανουλίνος), Δημούτσος (46’ Μπλάζιτς), Καραγκούνης (46’ Επστάιν), Τσούκαλος (72’ Κωστίκας), Μπούτνικ (79’ Λαμπρόπουλος).