Βαθμολογία

«Βόμβα» για τον πάγκο της Αιγάνης

Τον νέο της προπονητή ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2018-2019 ανακοίνωσε σήμερα (20/7) η ομάδα του Ολύμπου Αιγάνης και το όνομα του προκάλεσε αίσθηση.

Ο λόγος για τον Νίκο Παναγόπουλο ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα της Αιγάνης στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ. O 41χρονος τεχνικός είχε εργαστεί ξανά στην Αιγάνη την σεζόν 2015-2016 στο πρώτο μισό αυτής.

Ο κ. Παναγόπουλος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’, ενώ έχει ήδη δρομολογήσει την απόκτηση διπλώματος UEFA A’. Τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής σε ομάδες της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής με τελευταία τον Αφιδναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αιγάνης:

Ο Όλυμπος Αιγάνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, πως προπονητής της ομάδας μας, για τη σεζόν 2018-2019, αναλαμβάνει ο κ. Νίκος  Παναγόπουλος. Ο κ. Παναγόπουλος είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B’, έχει ήδη δρομολογήσει την απόκτηση διπλώματος UEFA A’ και τα τελευταία χρόνια έχει προπονήσει ομάδες κυρίως στην ΕΠΣΑΝΑ (Ανατολική Αττική).

Ο κ. Παναγόπουλος έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια προπονητικής στο εξωτερικό, μεταξύ αυτών σε Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία. Η εμπειρία και οι γνώσεις του, έκαναν την διοίκηση να του δώσει τα ηνία της ομάδας για να την οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΛ. Μετά την συμφωνία με τον πολύ αξιόλογο προπονητή από την Αθήνα, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μπάτζιος τονίζει κυρίως προς όλους τους νέους παίκτες της Αιγάνης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ότι κάνει πράξη αυτά που είχε δεσμευτεί, πως θα φέρει τεχνικό που θα μπορεί να εξελίξει και να προωθήσει κατάλληλα όλους τους νέους ποδοσφαιριστές.

Ταυτόχρονα καλεί όλους τους νέους παίκτες εκτός Αιγάνης να ενταχθούν στη ομάδα και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το νέο πρωτάθλημα! Καλωσορίζουμε το νέο μας προπονητή, του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες !

Γραφείο Τύπου,

Όλυμπος Αιγάνης