Βαθμολογία

«Ράγισαν καρδιές» στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη junior

Την Παρασκευή (20/7) τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον Σωκράτη Κόκκαλη junior που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών. Πλήθος κόσμου από κάθε χώρο συγκεντρώθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για το «αντίο», το οποίο ειπώθηκε σε πολύ βαρύ κλίμα.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης, όπως είναι λογικό, ήταν συντετριμμένος, όπως και η μητέρα του εκλιπόντος, Ελένη, τα αδέλφια του, οικείοι και φίλοι. Το παρών έδωσε και ο Αλέξης Τσίπρας, όπως και αρκετά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής.

Φυσικά άνθρωποι του Ολυμπιακού, με πρώτο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πρώην παίκτες, ήταν εκεί, για να αποχαιρετήσουν τον β' αντιπρόεδρο της ΠΑΕ. Το παρών έδωσαν επίσης πρώην και νυν παράγοντες του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, προπονητές του μπάσκετ και πολλοί άλλοι.

Ανάμεσά τους οι Γιάννης Μώραλης, Γιώργος Βαρδινογιάννης, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Γιώργος Ανατολάκης, Παναγιώτης Φασούλας, Γιάννης Ιωαννίδης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Άδωνις Γεωργιάδης, Μιχάλης Κουντούρης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Μαριάννα Λάτση, Αλέξανδρος Λυκουρέζος...

Πολλοί απέστειλαν και στεφάνια, ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η οικογένεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας και πολλοί άλλοι.

Συγκλονιστικός ήταν και ο επικήδειος που εκφώνησαν τα αδέλφια του. «Ήσουν ο μικρότερος αδερφός μας, για εμάς έγινες ο καλύτερος οδηγός. Ξέρουμε ότι θα μας παρακολουθείς από εκεί που είσαι, έχουμε έναν αφόρητο πόνο, απ' την καρδιά μας το χαμόγελό σου. Θα είμαστε μια γροθιά, θα πάμε τον κόσμο μπροστά. Να είσαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει.

Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα, βιαζόσουν πάντα, ένα χαμόγελο γεμάτο καλοσύνη, ευγένεια και αγάπη, δεν σταμάτησες να χαμογελάς ούτε μες στην κολυμπήθρα. Μας προσέχεις, γελάς μαζί μας όπως έκανες πάντα, ξέρουμε τι θα ήθελες από εμάς, να στηρίζουμε τους γονείς μας», είπαν, συγκινώντας άπαντες.