Βαθμολογία

Δεν βγήκε απόφαση για την προσφυγή Λυχναρά

Για δύο ώρες συζητήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή του Άρη Λυχναρά, ωστόσο, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται η απόφαση. Στις 16.00 το μεσημέρι της Πέμπτης (19/7) εκδικάστηκε η προσφυγή του Άρη Λυχναρά και αφού συζητήθηκε για 2 ωρες, δεν βγήκε κάποια απόφαση.

Ο υποψήφιος πρόεδρος και πρώην αντιπρόεδρος της Λίγκας, Αρης Λυχναράς, είχε καταθέσει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο για λογαριασμό του εαυτού του, αλλά και του ΑΟΧ/Κισσαμικού «για σωρεία σοβαροτάτων παρατυπιών, οι οποίες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των εκλογών στη Football League ενώπιον όλου του εκλογικού σώματος». Υπενθυμίζεται, ότι στην εκλογική διαδικασία ένα ψηφοδέλτιο, το οποίο ήταν υπέρ του Λυχναρά είχε χαρακτηριστεί ως άκυρο.

Το άκυρο τέθηκε στη διάθεση της εφορευτικής επιτροπής, η οποία με ψήφους 2-1 (σ.σ. έγκυρο η Δόξα Δράμας, άκυρο οι Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου) αποφάσισε να μην καταμετρηθεί κι έτσι το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε 6-5. Συνολικά, είχαν ψηφίσει 13 ομάδες, αφού εκτός του άκυρου, υπήρχε και ένα λευκό.

Τον Άρη Λυχναρά υπερασπίστηκε ο δικηγόρος Λάμπρος Μπίρδας και την πλευρά του Λεωνίδα Λεουτσάκου οι Ρίζου και Γρηγορίου, ενώ ως μάρτυρας κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της Δόξας Δράμας, Ανδρέας Οταπασίδης.