Βαθμολογία

Τσουνάμι ανακοινώσεων από το Φωκικό!

Το νέο ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ

Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας μετά τη Γενική Συνέλευση τα Πέμπτης 12 Μαίου διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Ηλίας Τσίγκας, Εκπαιδευτικός

Αντιπρόεδρος: Νίκος Αναγνωστόπουλος, Δικηγόρος

Γενικός Γραμματέας: Ηλίας Οικονόμου, Γιατρός Γυναικολόγος

Οικονομικός διαχειριστής: Παναγιώτης Σεγδίτσας, Επιχειρηματίας

Υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος: Νίκος Σκούτας, Αστυνομικός

Γενικός Αρχηγός: Αντώνης Ιωάννου, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Έφορος Υλικού: Αλέξανδρος Λαζογιώργος, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Υπεύθυνος Επικοινωνίας/Δημ. Σχέσεων: Νίκος Λαζογιώργος, Επιχειρηματίας

Μέλος: Δημήτρης Συμιακός, Συνταξιούχος

Παρέμεινε στο Φωκικό ο Κωνσταντίνος Πελτέκης

Το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το νεαρό μεσοεπιθετικό Κωνσταντίνο Πελτέκη και για τη νέα σεζόν. Ο Κωνσταντίνος είναι 21 ετών, σπουδάζει στο ΤΕΙ Άμφισσας, έχει αγωνιστεί στη Γ Εθνική με τα χρώματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πραγματοποιώντας 45 συμμετοχές σε αυτήν, καθώς και με τα χρώματα της Voluntas Calcio Spoleto στη Serie D της Ιταλίας. Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο υγεία, επίτευξη των στόχων μας και καλή πρόοδο στις σπουδές του!

Παίκτης του Φωκικού ο Seif Elkhashab

Το ΔΣ του Φωκικός ΑΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την απόκτηση του 20χρονου Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή Seif Hassan Elkhashab από τη γερμανική FC Viktoria Köln. Ο Σείφ είναι γεννημένος στις 26 Ιουλίου του 1998 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, σπουδάζει αθλητικό μάνατζμεντ στην Ελλάδα, έχει ύψος 1,86 μ., είναι αριστεροπόδαρος κι αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός κι ως αριστερός οπισθοφύλακας.

Προηγούμενη ομάδα του ήταν η SV Bergisch Gladbach 09 (Δ Εθνική Γερμανίας), έχει αγωνιστεί και στις CE Júpiter (Δ Εθνική Ισπανίας), ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην Smouha Sporting Club Αλεξάνδρειας, ομάδα της Ά κατηγορίας στο πρωτάθλημα της γενέτειράς του. Καλωσορίζουμε τον Seif στην Άμφισσα και το Φωκικό και του ευχόμαστε υγεία, επίτευξη των στόχων μας και καλή πρόοδο!