Βαθμολογία

Βγαίνει από το Διοικητικό τέλμα ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Έπειτα από άκαρπες γενικές συνελεύσεις, έπειτα από αρκετές προσπάθειες που για διάφορους λόγους έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα ο Αχιλλέας Φαρσάλων βγαίνει από το Διοικητικό τέλμα στο οποίο είχε βρεθεί το τελευταίο διάστημα έπειτα από την παραίτηση της πρώην Διοίκησης των Μυρμιδόνων.

Το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιουλίου συστάθηκε η Διοικούσα Επιτροπή η οποία θα τρέξει την επόμενη ημέρα του Ιστορικού Συλλόγου.
Οι άνθρωποι που έτρεξαν και υλοποίησαν όλη αυτή την προσπάθεια ώστε να υπάρξει επόμενη ημέρα στον Αχιλλεα Φαρσάλων και να βγουν οι Μυρμιδόνες από το Διοικητικό αδιέξοδο είναι οι εξής: Σάκης Λέφας, Άλκης Γκαβογιάννης, Θοδωρής Γκόβαρης, Νίκος Χατζημήτρος, Βασίλη Ζαφειρούλη και Βουλγαράκη Σωτήρη. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υπάρξει και Γενική Συνέλευση στην οποία η νέα Διοίκηση θα συστηθεί στους φιλάθλους της ομάδος.

Στόχος της Διοικούσας Επιτροπής είναι να τρέξει με την απαραίτητη και απαιτούμενη σοβαρότητα όλα τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν όσο αναφορά τον σχεδιασμό και την οργάνωση της ομάδος, καθώς ο χρόνος πιέζει σε αρκετά σημεία. Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται ανακοινώσεις για όλα τα ανοιχτά ζητήματα.

ifarsala.gr