Βαθμολογία

Ενισχύεται το σενάριο της αρπαγής!

Εξαφανισμένος παραμένει ο 23χρονος στρατιώτης, Τάκης Κολλιαδέλης, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στο πλοίο της επιστροφής του από τη Χίο όπου υπηρετούσε.

Όσο περνούν οι μέρες, ενισχύεται το σενάριο της απαγωγής, με τις Αρχές να έχουν δύο ύποπτους. Άλλωστε, ο ίδιος είχε αποκαλύψει στους οικείους του ότι φοβάται ότι μπορεί να του την έχουν «στημένη» στο λιμάνι του Πειραιά.

«Υπάρχουν δυο άνθρωποι οι οποίοι για εμάς θεωρούνται ύποπτοι. Η έρευνα για την ενδεχόμενη συμμετοχή τους συνεχίζεται», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Star» ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας.

Μάλιστα, ο ένας φέρεται να είναι φίλος του, ο οποίος λίγες ώρες αφότου χάθηκαν τα ίχνη του 23χρονου, εξαφανίστηκε. «Γνωρίζω ότι υπάρχει κάποιος ύποπτος δεν μπορώ να σας πω αν είναι από το στρατιωτικό ή το οικείο περιβάλλον, αλλά ξέρω ότι έχει κλείσει τα τηλέφωνα του, έχει χαθεί και ότι οι Αρχές τον ψάχνουν», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του «Star» ο πατέρας του νεαρού φαντάρου.

Οι Αρχές θεωρούν ότι η λύση του μυστηρίου μπορεί να βρίσκεται στο στρατόπεδο της Χίου, καθώς τον έναν εκ των υπόπτων φέρεται να τον γνώρισε στον στρατό. Προς το παρόν, δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.

Αρχικά υπήρχαν φόβοι ότι ο 23χρονος έπεσε στη θάλασσα, αλλά το σενάριο φέρεται να απομακρύνεται, με αυτό που υπερισχύει να είναι ότι επιβιβάστηκε σε κάποιο όχημα για να βγει από το καράβι και πλέον κρύβεται κάπου.