Βαθμολογία

Δικαιώθηκε ο Απόλλωνας Μακρυχωρίου

Πανηγυρίζει ο Απόλλων Μακρυχωρίου, καθώς δικαιώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στην έφεση που άσκησε κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΕΠΣΚ και έτσι γίνεται η ομάδα που θα πάρει την άνοδο στη Γ' Εθνική. Έτσι, ανεβαίνει ως πρωταθλητής ΕΠΣΚ. Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ:

«Kατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδία έλαβε την εξής απόφαση. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση του Απόλλωνα Μακρυχωρίου κατά της με αριθμό 4/8-06-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Καρδίτσας και της Δόξας Μητρόπολης. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Δέχεται την με αριθμό 7753/14-05-2018 καταγγελία του Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Κατακυρώνει τον αγώνα της 12-5-2018 μεταξύ των ομάδων Δόξα Μητρόπολης-Ατρόμητος Παλαμά υπέρ του Ατρομήτου με τέρματα και βαθμούς 3-0.

Επιβάλλει ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών στη Δόξα Μητρόπολης από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει (διαδικασία play off για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία) και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ».

Η διοίκηση του συλλόγου, μετά την απόφαση αυτή, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η άνοδος της ομάδας μας στην Γ´Εθνική κατηγορία είναι σαφώς ένα γεγονός που γέμισε με χαμόγελα όλους τους φιλάθλους μας. Μαζί μας όμως χαίρεται μια ολόκληρη πόλη. Ο φιλαθλος κοσμος της περιοχης ο οποιός ήταν μάρτυρας των όσων συνέβησαν στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την σημερινή απόφαση μπορεί να νιώθει ικανοποίηση και ‘’ ελπίδα ότι υπάρχει δικαιοσύνή´´. Αυτό το εισπράτουμε απο τις πρώτες ώρες και θελουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο της πόλης για την στήριξη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Υ.γ 1: Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.

Υ.γ 2: Φήμες λένε ότι ο δικαστής βλέπει τράβηγμα και πέναλτι στο ύψος του κέντρου».