Βαθμολογία

Kαι Νίκιτς αλλά και Αθανασόπουλος στην Κέρκυρα

Τη συμφωνία τους με τον Μπράνισλαβ Νίκιτς ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (16/7) οι νησιώτες κι ενώ οι δύο πλευρές τα είχαν βρει τις τελευταίες ημέρες. Ο 34χρονος Βόσνιος μέσος επιστρέφει στους Φαίακες μετά τη θητεία του στη διετία 2015-17 και το περσινό του πέρασμα από τον Άρη, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Σπανού απέκτησε και τον Χρήστο Αθανασόπουλο.

Ο 36χρονος τερματοφύλακας έπαιξε πέρσι στα Τρίκαλα, μετακόμισε κατόπιν στην αλβανική Λουφτετάρι, για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο στον ΑΟΚ. «Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 34χρονο ποδοσφαιριστή Μπράνισλαβ Νίκιτς ο οποίος υπέγραψε στην ομάδα μας για 1 χρόνο. Ο Νίκιτς έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα μας την περίοδο 2016 - 2017. Συμβόλαιο ενός έτους υπέγραψε και ο τερματοφύλακας Χρήστος Αθανασόπουλος.

Χρέη προπονητή τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Νάσης. Τους ευχόμαστε καλη αρχή και πολλές επιτυχίες», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, ξεκίνησαν και οι προπονήσεις εν όψει της νέας σεζόν το απόγευμα της Δευτέρας, για να προηγηθεί και ο αγιασμός ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις.

«Παρουσία της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και φιλάθλων τελέσθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο Πλάντραφου», σημειώνεται στη σχετική ενημέρωση των Κερκυραίων.