Βαθμολογία

Ανακοινώθηκε το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν είναι πια ανάμεσά μας, αλλά δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Το όνομά του έχει συνδεθεί για πάντα με τον Παναθηναϊκό και η ΚΑΕ θα φροντίσει να τον θυμούνται όλοι, αφού θεσπίζει ετήσιο τουρνουά στη μνήμη του.

Το πρώτο θα γίνει φέτος και, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (16/7), θα διεξαχθεί το διήμερο 27-28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ. Εκτός του Παναθηναϊκού,θα συμμετάσχουν και οι Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φενερμπαχτσέ και Χίμκι.

Αναλυτικά: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη διοργάνωση ενός σπουδαίου διεθνούς τουρνουά με τη συμμετοχή κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων εις μνήμην του ιστορικού ηγέτη του συλλόγου, του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου.

Συγκεκριμένα, το διήμερο 27-28 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το πρώτο διεθνές τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, στο πλαίσιο του οποίου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Φενέρμπαχτσε και την Χίμκι.

Πρόκειται για έναν θεσμό που θα θεσπιστεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αρχής γενομένης από φέτος με μεγάλες ομάδες να έρχονται κάθε χρόνο στην Αθήνα προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του εμβληματικού παράγοντα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα».