Βαθμολογία

Ο Τραμπ «ερωτεύτηκε» την βασίλισσα Ελισάβετ

Γοητευμένος από τη βασίλισσα Ελισάβετ δηλώνει ο Ντόναλντ Τραμπ. Αναφερόμενος στην πρόσφατη συνάντησή τους, ο Αμερικανός Πρόεδρος είπε ότι τη βρήκε πολύ... όμορφη γυναίκα, εξωτερικά και εσωτερικά. «Είναι απίστευτη γυναίκα, πολύ ευφυής, πολύ όμορφη, όταν λέω όμορφη, εννοώ μέσα κι έξω. Είναι όμορφη γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη σχέση του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, είπε: «Τα πάω καλά μαζί του, ναι. Είναι πολύ έξυπνος, σπουδαία προσωπικότητα, είναι αστείος και σκληρός, καλός διαπραγματευτής».

Όταν πιέστηκε να πει αν θεωρεί ότι ο ηγέτης της Βορείου Κορέας είναι «ανελέητος δικτάτορας», ο Πλανητάρχης απάντησε: «Σίγουρα είναι, είναι ανελέητος, αλλά το ίδιο είναι και πολλοί άλλοι». Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για Πρόεδρος των ΗΠΑ και το 2020.

««Λοιπόν, έχω κάθε πρόθεση να είμαι. Όλοι φαίνεται πως το θέλουν», υπογράμμισε, σημειώνοντας ότι δεν βλέπει να υπάρχει κάποιος υποψήφιος των Δημοκρατικών που θα μπορούσε να τον κερδίσει στις εκλογές. «Δεν βλέπω κανέναν. Τους ξέρω όλους και δεν βλέπω κανέναν», τόνισε χαρακτηριστικά.