Βαθμολογία

Τριπλό «χτύπημα» η Παραμυθιά

Σημαντική ενίσχυση για τους νεοφώτιστους, που έφτασαν συνολικά τις έξι προσθήκες. Συγκεκριμένα, παίκτες του Σουλίου Παραμυθιάς τη νέα σεζόν, θα είναι οι Δημήτρης Τσουμάνης, Άγγελος Νάσιος και Σωκράτης Νούγιας.

Ο 24χρόνος μέσος, Δημήτρης Τσουμάνης ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην παραμονή της Δόξας Κρανούλας στη Γ΄ Εθνική. Έχει συνολικά 68 συμμετοχές στην κατηγορία ενώ την περσινή σεζόν δεν έχασε ούτε παιχνίδι πραγματοποιώντας με την φανέλα του βασικού 23 εμφανίσεις σημειώνοντας και 1 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ατρόμητου Ιωαννίνων στην συνέχεια πήγε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Άγγελος Νάσιος, που αγωνίζεται ως αμυντικός, αγωνιζόταν και αυτός, μέχρι πρότινος στη Δόξα Κρανούλας και την περσινή σεζόν «κατέγραψε» 20 συμμετοχές και 4 γκολ. Ο 25χρονος μπακ, ξεκίνησε από την ΑΕ Λαμψίστας, μετακομίζοντας στη συνέχεια στις «μικρές» ομάδες του ΠΑΣ Γιάννενα.

Τέλος, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, Σωκράτης Νούγιας, έκανε πέρσι το ντεμπούτο του στη Γ’ Εθνική, επίσης με τη φανέλα της Κρανούλας, συμπληρώνοντας 19 συμμετοχές. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Κύπρο και στην Ακαδημία της Κυρήνειας. Ακόμα έχει θητεύσει σε ΠΑΟΝΕ, Κ17 ΠΑΣ Γιάννενα, Λαμψίστα, Βελισσάριο και Θύελλα Ελεούσας.

Πηγή: theball.gr