Βαθμολογία

Θέλει άνοδο με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό ο Καραγιάννης

Με τη φανέλα του ΑΟΧ-Κισσαμικού θα αγωνιστεί στη νέα σεζόν ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, έχοντας υψηλές βλέψεις και με όνειρο να πανηγυρίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Μιλώντας το Σάββατο (14/7) στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι ικανοποιημένος και συνάμα χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον ΑΟΧ-Κισσαμικό. Περιμένω με ανυπομονησία τη νέα χρονιά ώστε να βοηθήσω στον στόχο της ομάδας, που για αρχή είναι μια καλύτερη πορεία από την περσινή και στο τέλος γιατί όχι και η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους ανθρώπους του συλλόγου, τον πρόεδρο κ. Αντώνη Ροκάκη και όλα τα μέλη της διοίκησης, γιατί από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν την αγάπη τους».

Ενώ σχετικά με τα συναισθήματά του για την επιστροφή στα Χανιά είπε: «Θα ήθελα αυτή η χρονιά να είναι πετυχημένη και να γίνει το μεγάλο βήμα που δεν έγινε πριν από μερικά χρόνια. Θα θέλαμε τη στήριξη όλης της πόλης, γιατί χωρίς αυτή δεν πρόκειται να γίνει τίποτα και να είναι κοντά στην ομάδα άπαντες. Από τη μεριά μου εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία, γιατί χωρίς υγεία και δύναμη δεν πετυχαίνεις τίποτα».