Βαθμολογία

Διπλό «χτύπημα» στη Σπάρτη

Στην απόκτηση των Τάσου Χουζούρη και Θανάση Σαραντόπουλου προχώρησε η ομάδα της Λακωνίας. Σε δύο σημαντικές κινήσεις προχώρησε η διοίκηση της Σπάρτης. Συγκεκριμένα, έκανε δικούς της τον Τάσο Χουζούρη και τον Θανάση Σαραντόπουλο.

Ο πρώτος, μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τον Ασπρόπυργο, βοηθώντας την ομάδα στο δεύτερο γύρο να πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού, είχε προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Ωστόσο, ο 21χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και στην αριστερή πλευρά, συμφώνησε με τη Σπάρτη για να συνεχίσει την καριέρα του, δίνοντας στην ομάδα ένα... πολυεργαλείο για την άμυνα. Ο νεαρός μπακ ξεκίνησε τη σεζόν στον Καμπανιακό, για να ολοκληρώσει στον Ασπρόπυργο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα σε Νίκη Βόλου, Ηρακλή και Άρη.

Ο Σαραντόπουλος, με τη σειρά του, επιστρέφει στη Σπάρτη, μετά από το επιτυχημένο πέρασμα από τον Αστέρα Βλαχιώτη. Ο 20χρονος μέσος έχει αγωνιστεί ακόμα σε Περιστέρι Φιλισίου και ΑΕ Δήμου Σκάλας. Είναι από τη Λακωνία, δείγμα του ότι η διοίκηση της Σπάρτης θέλει να επενδύσει και να αξιοποιήσει τα ταλέντα της περιοχής.

* Στη φωτογραφία με τον μάναντζέρ τους, Γιώργο Κολοβό, και τον πρόεδρο του συλλόγου, Δημήτρη Νικόλαρο.