Βαθμολογία

Έλλη Στάη: Ένα βήμα πριν το Έψιλον με διπλό ρόλο...

Απουσιάζει από την... ενεργό τηλεοπτική δράση αλλά όλα δείχνουν ότι την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα με διπλό ρόλο. Tα στελέχη του EPSILON θέλουν την επόμενη σεζόν το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους να έχει «άρωμα γυναίκας» και όπως είναι λοιπόν λογικό θέλουν στο «τιμόνι» του να είναι η Έλλη Στάη. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, οι συναντήσεις της δημοσιογράφου με τα στελέχη του σταθμού πήγαν πολύ καλά και το μόνο που απομένει είναι η οριστική συνάντηση που έχει καθοριστεί για τα μέσα της επόμενης βδομάδας.

Οι καλά γνωρίζοντες όμως και τις δύο πλευρές θεωρούν ότι είναι μία… τυπική διαδικασία και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η Έλλη Στάη θα καλησπερίσει τους τηλεθεατές αναλαμβάνοντας το ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων του σταθμού που θα έχει και τη δική της «σφραγίδα». Στο τραπέζι δεν τέθηκε μόνο η παρουσίαση του δελτίου αλλά και εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή που θα έχει… τη ματιά της Έλλης. Σε μία χρονιά με έντονη πολιτική επικαιρότητα και εξελίξεις είναι λογικό πως εκτός από την παρουσίαση του δελτίου η δημοσιογράφος θα πρέπει να έχει περισσότερη παρουσία στο πρόγραμμα του σταθμού που θέλει να είναι παρών και στον τομέα της ενημέρωσης.

Την επόμενη βδομάδα λοιπόν, αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει κάποια… εμπλοκή, τότε οι δύο πλευρές αναμένεται να δώσουν τα χέρια και στις αρχές της σεζόν η Έλλη Στάη να καλησπερίσει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του σταθμού, επιστρέφοντας με διπλό ρόλο στο τηλεοπτικό τοπίο…!