Βαθμολογία

Λώττας: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα του Βόλου»

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου έδωσε ο Άρης Λώττας ο οποίος αποκτήθηκε προκειμένου να βοηθήσει στη θέση του επιτελικού.

Ο 29χρονος άσος ανέφερε σε συνέντευξη του στο goalpost.gr ότι ήρθε στη μεγαλύτερη ομάδα του Βόλου, με μεγάλη δυναμική και για την οποία υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη αναφέρθηκε στη πίεση που υπάρχει για την άνοδο η οποία δεν τον αγχώνει καθώς και πέρσι στους «κιτρινόμαυρους» υπήρχε πίεση για την άνοδο, ενώ ζήτησε και τη βοήθεια των φιλάθλων προκειμένου όλοι μαζί τον Μάιο να πανηγυρίζουν.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

Για την απόφασή του να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου:

«Μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου, μου ανέλυσαν το πλάνο και το πρότζεκτ που έχει ομάδα, καθώς και τους στόχους που έχει θέσει και ήταν εύκολο να πω το «ναι» και να δώσω τα χέρια με τους διοικούντες. Έρχομαι σ’ έναν μεγάλο σύλλογο, ενώ δε χρειάζεται να μιλήσω για τον κόσμο της ομάδας, γιατί αυτόν τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στο Βόλο και έχει τη μεγαλύτερη δυναμική. Από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει το στόχο της ανόδου, πρώτα στη Φούτμπολ Λιγκ και την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα. Πιστεύω, ότι θα βάλω και εγώ το λιθαράκι μου, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, τέτοιο καιρό του χρόνου η ομάδα θα προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ».

Για την πίεση που θα υπάρχει στην ομάδα, καθώς η άνοδος είναι μονόδρομος:

«Αγωνίστηκα πέρυσι στον Άρη, έφυγα από έναν σπουδαίο σύλλογο και ήρθα επίσης σε μία μεγάλη ομάδα. Μπορεί οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες, ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που κάθε χρόνο έχει στόχο τον πρωταθλητισμό. Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι οι ποδοσφαιριστές, που είμαστε μέλη αυτής της ομάδος, να αντέχουμε την πίεση του πρωταθλητισμού, αυτής που ασκείται από τον κόσμο και όχι μόνο. Σίγουρα, σε μία χρονιά δεν θα είναι όλα ρόδινα. Θα υπάρχουν και άσχημες περίοδοι. Τότε, όμως θα πρέπει να φανούμε πιο δυνατοί. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να στηρίζουν την ομάδα ακόμη πιο πολύ στις δύσκολες καταστάσεις».

Για τον συναγωνισμό, ο οποίος φέτος θα είναι έντονος στον Ολυμπιακό:

«Όταν σε μια ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές επαγγελματίες, που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες, ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος. Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για όλους τους παίκτες, ωστόσο, ο υγιής ανταγωνισμός κάνει μόνο καλό, τόσο στην ομάδα, όσο και σε μας τους ποδοσφαιριστές. Μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιωνόμαστε καθημερινά, ενώ το τεχνικό επιτελείο θα έχει περισσότερες λύσεις τα χέρια του».

Για τον Περικλή Αμανατίδη:

«Με τον κ. Αμανατίδη δεν έχω δουλέψει ξανά στο παρελθόν. Μόνο αντίπαλοι έχουμε βρεθεί . Γνωρίζω την πορεία του ως προπονητής, ξέρω ότι είναι μετρ σ’ αυτό που κάνει και πιστεύω και εύχομαι του χρόνου να είναι ο Ολυμπιακός η ένατη ομάδα που θα ανεβάσει κατηγορία».