Βαθμολογία

Ανανέωση με Παπαματθαιάκη ο Ηρόδοτος

Στον πάγκο του Ηροδότου και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα παραμείνει ο Μανώλης Παπαματθαιάκης με τον έμπειρο τεχνικό να ανανεώνει τη συνεργασία του και είναι εκείνος που θα οδηγήσει την ομάδα στη Football League.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Ηροδότου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, κ. Παπαματθαιάκη Μανώλη. Ο καταξιωμένος προπονητής με μεγάλη προπονητική εμπειρία, καθηγητής Φυσικής Αγωγής (απόφοιτος Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού), επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου (Κάτοχος UEFA pro), συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο τιμόνι της ομάδας.

Η άψογη συνεργασία με το προπονητικό team, τους αθλητές και την Διοίκηση του Συλλόγου, καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ομάδα από την αρχή, της συνεργασίας μας, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του. Υπό την καθοδήγηση του κ. Παπαματθαιάκη Μανώλη, ο Ηρόδοτος στέφθηκε πρωταθλητής του 8ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ευχόμαστε και για τη νέα περίοδο τη συνέχεια στις επιτυχίες!»