Βαθμολογία

Πάει για «μπαμ» με Λάνγκφορντ ο Παναθηναϊκός

Μια ανάσα από μια πολύ δυνατή και ηχηρή μεταγραφή βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καθώς σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM 94.6, οι πρωταθλητές Ελλάδος ετοιμάζονται να αποκτήσουν τον Κιθ Λάνγκφορντ.

Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ αποτελεί διακαή πόθο του Τσάβι Πασκουάλ και σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο συνάδελφος Δημήτρης Κοντός που καλύπτει το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με τον παίκτη, ενώ η συμφωνία θα έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2019.

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ των τελευταίων χρόνων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχοντας αγωνιστεί σε Σαν Αντόνιο Σπερς, Βίρτους Μπολόνια, Χίμκι, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολύμπια Μιλάνο και Ούνικς Καζάν με την οποία έκανε και τη καλύτερη του σεζόν στην Ευρωλίγκα έχοντας σε 28 παιχνίδια 21.8 πόντους μ.ο.

Αν όλα πάνε καλά ο Λάνγκφορντ θα φορέσει τα πράσινα, ενώ τη περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη κινεζική Σενζέν, ωστόσο το χειμώνα μετακινήθηκε στη Μακάμπι Ρισόν με την οποία σε 12 ματς είχε 17.8 πόντους ανά παιχνίδι.