Βαθμολογία

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Βέλγιο

Γνωστοί έγιναν σήμερα (12/7) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο όπου οι Πειραιώτες θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας τους.

Η αποστολή η οποία θα αναχωρήσει αύριο (13/7) το πρωί για το Γκενκ θα μείνει μέχρι τις 21 Ιουλίου, ενώ την επομένη οι "ερυθρόλευκοι" θα μεταβούν στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στο Έρμελο όπου και θα μείνουν μέχρι τις 27 του μήνα και εν συνεχεία θα επιστρέψουν στη βάση τους.

Θυμίζουμε ότι στις 9 Αυγούστου ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League και στις 16 του ίδιου μήνα τον επαναληπτικό. Αν όλα πάνε καλά και συνεχίσει στο θεσμό τότε στις 23 και 30/8 θα αγωνιστεί στα play-off της διοργάνωσης, με φόντο τους ομίλους.

Τέλος ότι αφορά το μέτωπο των δανεικών, που καίει και την ΑΕΛ στα πλαίσια της μεταγραφής του Μασούρα, ο Μάριος Βρουσάι είναι μέσα στη λίστα του Πέδρο Μάρτινς οπότε οι "βυσσινί" στρέφουν το βλέμμα τους στις περιπτώσεις των Γιώργου Μανθάτη και Νίκου Βέργου.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Ευαγγέλου, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Κούτρης, Χριστοδουλόπουλος, Μάνος, Μάριν, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Πάρντο, Ποντένσε, Ρομαό, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βρουσάι, Βούκοβιτς.

Κατά το διάστημα παραμονής του στο Βέλγιο και την Ολλανδία, ο Ολυμπιακός θα δώσει τα ακόλουθα φιλικά ματς:

14/7 – 20:00 Τεσέντερλο – Ολυμπιακός (Thes Sport Centrum)

15/7 – 14:00 Έουπεν – Ολυμπιακός (Kehrweg Stadium)

18/7 – 19:30 Σιντ Τρούιντεν – Ολυμπιακός (Beringen)

21/7 – 18:00 Γκενκ – Ολυμπιακός (Luminus Arena)

24/7 – 20:00 Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός (Uden)

26/7 – 19:00 Γκεζτέπε – Ολυμπιακός (Arnhem)