Βαθμολογία

Με Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία

Μπορεί μέχρι και πριν λίγες ώρες να υπήρχε η φήμη ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα παραμείνει στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπείες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη θλάση, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να τον πάρει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με την «Πράσινη» ο 48χρονος τεχνικός αποφάσισε να πάρει και τον έμπειρο μέσο στο Τίλμπουργκ καθώς όπως είπε θα κάνει για μια εβδομάδα τις θεραπείες του εκεί μαζί με το ιατρικό τιμ των "πράσινων" που θα είναι στην ολλανδική κωμόπολη και έτσι ο παίκτης θα είναι κανονικά στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα τρέξιμο ξεκίνησε ο Όμρι Άλτμαν, μετά την επέμβαση αποκατάστασης στους κοιλιακούς τους και ολοκληρώνει το πρόγραμμα του με θεραπεία και γυμναστήριο. Το δύσκολο κομμάτι πλέον πέρασε για τον Ισραηλινό άσο ο οποίος μετρά πλέον αντίστροφα για να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Βέβαια ο παίκτης έχει ακόμα δρόμο μπροστά του, αλλά όπως είπαμε το δύσκολο κομμάτι πέρασε. Επίσης και με την υπάρχουσα κατάσταση στο σύλλογο, ειδικά στο χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Άλτμαν είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος ενόψει της νέας σεζόν που αναμένεται επίσης δύσκολη.