Βαθμολογία

Διπλό εξ Ισπανίας «χτύπημα» με Κουέστα και Μενέντεζ για Άρη

Στην ανακοίνωση δύο μεταγραφών προχώρησε σήμερα (11/7) η ΠΑΕ Άρης η οποία απέκτησε τον Ισπανό τερματοφύλακα Ζουλιάν Κουέστα καθώς και τον συμπατριώτη του μεσοαμυντικό Αλεχάντρο Μενέντεζ.

Ο Κουέστα είναι 27 ετών και υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ αγωνιζόταν στη Βίσλα Κρακοβίας. Έχει τεράστια εμπειρία έχοντας αγωνιστεί στη Σεβίλλη, την Αλμερία, αλλά και την Σεβίλλη Β' από την οποία ξεκίνησε τη καριέρα του το 2010.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη για Κουέστα:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Julian Cuesta Diaz. O 27χρονος Ισπανός τερματοφύλακας, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1991 και έχει ύψος 1,95μ. Ο Julian Cuesta Diaz έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Sevilla B το 2010, ενώ τη σεζόν 2013-2014 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Επόμενος σταθμός ήταν η Almeria (2014-2017). Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Πολωνία για λογαριασμό της Wisla Krakow (20 συμμετοχές).

Μετά την απόκτηση του Κουέστα ακολούθησε και εκείνη του Αλεχάντρο Μενέντεζ, ο οποίος είναι 26 ετών και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ισπανός άσος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Segunda Division με τη φανέλα της Ρέους, ενώ ξεκίνησε τη καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ και εν συνεχεία αγωνίστηκε επίσης σε Σπόρτινγκ Χιχόν και Χιρόνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη για τον Αλεχάντρο Μενέντεζ:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Alejandro (Alex) Menendez Diez. O 26χρονος Ισπανός πλάγιος μεσοαμυντικός, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1991. Ο Alex Menendez Diez από την πλευρά του έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Sporting B το 2010 (συνολικά 106 συμμετοχές και 1 γκολ), ενώ με την πρώτη ομάδα της Sporting Gijon (2011-2016) το «κοντέρ» του κατέγραψε συνολικά 57 συμμετοχές και 2 γκολ. Ακολούθησε το πέρασμά του από την Girona, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Segunda Division με τη φανέλα της Reus (31 συμμετοχές).