Βαθμολογία

Τόλης Αποστόλου στον Εδεσσαϊκό

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Τόλη Αποστόλου ανακοίνωσε σήμερα (11/7) η ομάδα του Εδεσσαϊκού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Τόλη Αποστόλου. Για τον Εδεσσαίο goalkeeper δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Η εμπειρία και η προσφορά του στον σύλλογο όλα τα προηγούμενα χρόνια είναι πολύτιμη και ανεκτίμητη. Ο Τόλης εξάλλου έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στον Εδεσσαϊκό και αποτελεί ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Συλλόγου".

Σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο edessaikos.gr o Τόλης είπε:

"Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα και μάλιστα σε διπλό ρόλο. Εύχομαι να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλουμε να πάμε την οικογένεια του Εδεσσαϊκού εκεί που της αξίζει και εκεί που θέλουν να την δουν οι φίλαθλοι μας που τους θέλουμε και φέτος στο πλευρό μας. Η δυναμική υπάρχει, καλή ατμόσφαιρα έχει η ομάδα, οπότε τα βασικά συστατικά για μία καλή συνεργασία είναι δεδομένα. Είναι χαρά να είσαι μέλος του Εδεσσαικού".