Βαθμολογία

«Πλακώθηκε» η Αχτσιόγλου με βουλευτές του ΚΚΕ

Ανέβηκαν οι τόνοι στην ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη (10/7), ανάμεσα στην υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και βουλευτές του ΚΚΕ. Ανάμεσα στις δύο πλευρές ξέσπασε άγρια κόντρα όταν η Έφη Αχτσιόγλου επιτέθηκε στον βουλευτή του κόμματος Θανάση Παφίλη, λέγοντας του: «Οι συνάδελφοι του ΚΚΕ είπαν πως όποιος πηγαίνει και καταγγέλλει την επιθεώρηση εργασίας δεν βρίσκει δουλειά!».

«Αφήστε αυτά τα κόλπα, είναι προβοκατόρικα! Αυτό είπα εγώ;», απάντησε ενοχλημένος ο Θανάσης Παφίλης. «Αυτό κατάλαβα ότι είπατε! Όχι μόνο εσείς αλλά και ο Κατσώτης, που είπε ξεκάθαρα ότι όποιος καταγγέλλει στην επιθεώρηση εργασίας δεν βρίσκει δουλειά» επέμεινε η υπουργός Εργασίας.

«Αυτές είναι εικόνες αγανακτισμένων βουλευτών! Σας παρακαλώ πολύ! Δεν είστε χθεσινός κοινοβουλευτικός κ. Παφίλη τα ξέρετε αυτά» παρενέβη ο προεδρεύων της Βουλής, Σπύρος Λυκούδης αλλά η παρέμβαση του δεν ήταν αρκετή για να σβήσει τη… φωτιά που είχε ανάψει, με τους βουλευτές να έχουν σηκωθεί όρθιοι και να φωνάζουν ο ένας, προς τον άλλο.

«Η υπουργός ή δεν ακούει τι λέμε ή ακούει κάποιους που τη συμβουλεύουν ή συνειδητά κάνει προβοκάτσια! Αυτό δεν είναι υπουργός Εργασίας αλλά εργοδοσίας!» συνέχισε ο κ. Παφίλης.

«Εσείς σκεφτείτε αν η φράση αυτή σπάει τον φόβο στους εργαζόμενους ή τον ενισχύει» απάντησε η υπουργός προκαλώντας το ξέσπασμα των υπόλοιπων βουλευτών του ΚΚΕ που φώναζαν: «Αυτά αλλού να τα κάνει! Άντε!»