Βαθμολογία

Έφτασε τις οκτώ μεταγραφές η Επισκοπή

Σε φουλ εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Επισκοπής, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Οι Ρεθυμνιώτες ανακοίνωσαν την Τρίτη (10/7) την απόκτηση του Δημήτρη Κεσίδη, ο οποίος αποτελεί το όγδοο μεταγραφικό τους απόκτημα. Μέχρι πρότινος ο 21χρονος αμυντικός χαφ αγωνιζόταν στον Αιολικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κεσίδη. Ο νεαρός αμυντικός χαφ είχε συνομιλία με τον πρόεδρό μας, Μιχάλη Νικολιδάκη και λίγο μετά συμφώνησαν να έρθει στο Ρέθυμνο και την Επισκοπή για να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδα μας για τη σεζόν 2018-19 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Δημήτρης Κεσίδης είναι 21 ετών (έχει γεννηθεί στην Φλώρινα στις 17 Απριλίου του 1997), έχει ύψος 1.85μ και αγωνίζεται, τόσο ως αμυντικός χαφ αλλά και σαν στόπερ.

Ο Κεσίδης έρχεται για να ενισχύσει τον ΑΟ Επισκοπής έχοντας ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας. Έπειτα κατηφόρισε στον Πειραιά για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και από το 2013-14 αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Φλώρινας.

Στο β’ μισό της χρονιάς σε ηλικία 16 χρονών, πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Βόλου όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League. Εκεί παρέμεινε μέχρι το α’ μισό της σεζόν 2014-15. Επόμενος σταθμός του ήταν ο Τύρναβος 2005 ο οποίος όμως διαλύθηκε στη μέση της περιόδου για να βρεθεί στον Αιολικό τη σεζόν 2016-17 όπου φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Μυτιλήνης με επιτυχία μέχρι και τη σεζόν που μας πέρασε.

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι ο Δ. Κεσίδης έχει φορέσει το εθνόσημο στο στήθος με την εθνική ομάδα της Κ18! Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες.

Ο ίδιος δήλωσε, μετά τη συμφωνία: “Το πρώτο πράγμα που ήθελα ήταν να πάω σε μια μεγάλη ομάδα που να παρέχει όλα αυτά που θέλει ένας ποδοσφαιριστής και που η ίδια να έχει μεγαλεπήβολα σχέδια. Για μένα η Επισκοπή είναι μια μεγάλη ομάδα στα δεδομένα των κατηγοριών αυτών. Από τη στιγμή λοιπόν που επέλεγα ομάδα Γ’ Εθνικής δεν θα μπορούσα να πάω σε καλύτερη από την Επισκοπή”».