Βαθμολογία

Στο Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Στη συνάντηση του ατζέντη του Νίκου Λώτσου με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο οι δύο πλευρές τα βρήκαν εύκολα και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Αυτό θα γίνει το μεσημέρι όταν ο 24χρονος άσος θα μεταβεί στα γραφεία των πρωταθλητών Ελλάδος προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι» το οποίο θα είναι τριετούς διάρκειας και που θα του αποφέρει περίπου 2.2 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Έτσι ο Παπαπέτρου θα βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του Αργύρη ο οποίος έπαιξε στο Παναθηναϊκό από τη σεζόν 1985-1986 μέχρι και τη σεζόν 1993-1994, ενώ γίνεται ο πρώτος Έλληνας καλαθοσφαιριστής που πηγαίνει απευθείας από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό μετά το 1983 και τον Σκροπολίθα.

Από εκεί και πέρα σε καλο δρόμο είναι η υπόθεση του Νίκου Παππά και εφόσον ο 28χρονος γκαρντ ανανεώσει το συμβόλαιο του δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Κόπονεν και ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για παίκτη που θα παίζει στις θέσεις «2» και «3», αλλά και για «4άρι».