Βαθμολογία

Διαζύγιο με Βρονταρά - Φωτάκη η Παναχαϊκή

Παρελθόν αποτελούν από την ομάδα της Παναχαϊκής οι Σπύρος Βρονταράς και Γιώργος Φωτάκης, με την αχαϊκή ομάδα να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το Βρονταρά:

«Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ευχαριστεί τον Σπύρο που για δυο συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους συνέβαλλε σημαντικά για να υλοποιήσει η Ομάδα τους στόχους της, ξεχωρίζοντας για τον επαγγελματισμό του και την εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά του. Η πόρτα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ θα είναι πάντα ανοιχτή για μια μελλοντική συνεργασία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

και η ανακοίνωση για τον Φωτάκη:

«Ο Γιώργος φόρεσε το περιβραχιόνιο του Aρχηγού της Ομάδας για δυο σεζόν αποτελώντας με την ενέργεια και το πάθος του φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για τους νεότερους συμπαίκτες του αλλά και για τους αντιπάλους του ενώ υπήρξε υπόδειγμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή και ανθρώπου. Η προσφορά του στην Ομάδα είναι ανεκτίμητη. H Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία η πόρτα της Ομάδας θα παραμείνει ανοιχτή».