Βαθμολογία

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Σμόλικα Φαλάνης (PICS)

Μέχρι πρωίας κράτησε ο χορός στη Φαλάνη!

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου κράτησε η ετήσια χοροεσπερίδα του Σμόλικα Φαλάνης που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο του Βλαχομαχαλά στη Φαλάνη. Φίλοι του συλλόγου έδωσαν λοιπόν το παρόν στη χθεσινή εκδήλωση των «πρασίνων», με την ορχήστρα του Παναγιώτη Ντίμτσιου και τον Βαγγέλη Τόρη στο τραγούδι να δίνουν τον ρυθμό και τον χορό να κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η βραδιά περιείχε φαγητό, τραγούδι, χορό και πολύ κέφι από όσους βρέθηκαν στο πάρκο του Βλαχομαχαλά, ενώ υπήρξε και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα! Μάλιστα, στη χοροεσπερίδα βρέθηκαν αρκετά επώνυμα πρόσωπα του Νομού μας ανάμεσα σε αυτά η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαλάνης κ. Καλαϊτζή Μαρία, το μέλος του Δ.Σ. Φαλάνης και ΕΠΣ Λάρισας κ. Καρυώτης Ειρηναίος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Λάρισας κ. Αδαμόπουλος Αθανάσιος, η Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Σαμαριναίων κ. Αβέλλα Γεωργία και η Πρόεδρος Συλλόγου Αιμοδοτών Φαλάνης κ. Μάνη Ειρήνη.

Ακόμη, το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτης Δημήτριος, ο Ταμίας της ΕΠΣΛ κ. Αλατάς Ευαγγέλος, ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣΛ κ. Γκουτζαμάνης Ιωάννης, ο Αναπληρωτής Ταμίας της ΕΠΣΛ κ. Λίταινας Μιχάλης, το Μέλος της ΕΠΣΛ κ. Μπανιάς Πέτρος, ο Πρόεδρος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ κ. Παραφέστας Τάκης, ο Γενικός Αρχηγός του Απόλλωνα Λάρισας κ. Κουκούλης Στέλιος, ο Πρόεδρος του Φαλανιακού κ. Αμανατίδης Αστέριος, ο Πρόεδρος του Ροδιακού κ. Μπανιάς Πέτρος και ο Πρόεδρος του Ατρόμητου Δασοχωρίου κ. Παππάς Παναγιώτης.