Βαθμολογία

«Μπαμ» με Πλιάγκα η Μαρκό

Μια μεταγραφή που αποτελεί… πυρηνική βόμβα για την ΕΠΣΑΝΑ πραγματοποίησε η Μαρκό που ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Πλιάγκα!

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού αγωνιζόταν επί σειρά ετών σε ομάδες της Super League, ενώ έχει αγωνιστεί και στην ΑΕΛ.

Ο Πλιάγκας είναι 33 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός και εξτρέμ. Τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα της Λάρισας με τη φανέλα του Δωτιέα Αγιάς, του Αχιλλέα Φαρσάλων και του Κισσάβου Συκουρίου, ενώ έχει αγωνιστεί με την ομάδα από το Μαρκόπουλο τη σεζόν 2003-2004.

Φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ με την οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2010-2011 στη Super League, αλλά και τις σεζόν 2011-2012 στη Football League και 2013-2014 στη Γ' Εθνική. Ο Λαρισαίος άσος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ στη Super League έχει παίξει επίσης σε Παναθηναϊκό, ΟΦΗ (και Ιντερτότο) και του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ έχει παίξει επί σειρά ετών και στη Football League με τον Ιωνικό, τον Λεβαδειακό, την Καβάλα, την Προοδευτική, τον Θρασύβουλο και τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μαρκό:

«Μεταγραφική βόμβα που θα ταράξει το ποδόσφαιρο της ανατολικής Αττικής πραγματοποίησε ο χορηγός της ομάδας κ. Παναγάκος Τάκης βασισμένη στις δεσμεύσεις που είχε δώσει ώστε να βρεθεί η Μαρκό εκεί που πραγματικά της αξίζει... Έτσι σήμερα πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του Δημήτρη Πλιάγκα δυναμώνοντας έτσι τις πλευρές τις επίθεσης.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πλιάγκας είναι παλιός γνώριμος του συλλόγου μας, καθώς έχει ξανά αγωνιστεί με την φανέλα της ΜΑΡΚΟ κατά τα έτη 2003/04. Ο Πλιαγκας προέρχεται από την ομάδα του Κισσάβου καθώς έχει περάσει από τα σαλόνια των επαγγελματικών κατηγοριών στις ομάδες του Παναθηναϊκού, Λάρισας, Λεβαδειακού, Ολυμπιακού Βόλου, ΟΦΗ καθώς επίσης έχει αγωνιστεί σε Προοδευτική, Ιωνικό, Καβάλα, Πανσερραϊκό...

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά Δημήτρη.!

Στη φωτογραφία απεικονίζονται από αριστερά ο Βασίλης Παπουτσής, ο νομικός σύμβουλος του κ. Παναγάκου, ο Τάκης Παναγάκος, ο Πρόεδρος μας κ. Βόλης και ο γενικός αρχηγός Σπύρος Καλανιώτης...».