
Πρόεδρος της Football League παραμένει ο Λεωνίδας Λεουτσάκος ο οποίος επανεκλέχθηκε μετά τη σημερινή (6/7) συνάντηση των ΠΑΕ της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας της χώρας.
Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος είχε να αντιμετωπίσει τον αντιπρόεδρος του ΑΟΧ/Κισσαμικού Άρη Λυχναρά. Ο κ. Λεουτσάκος συγκέντρωσε έξι ψήφους, έναντι πέντε του κ. Λυχναρά, ενώ ένα ψηφοδέλτιο ήταν λευκό. Δεν συμμετείχαν στη διαδικασία οι Ηρακλής, ο Ηρόδοτος και Αήττητος Σπάτων, όπως και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ Λεωνίδας Θωμαΐδης που έκανε λόγο για απόφαση μεγάλων αφεντικών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα ψηφοδέλτια, πάνω στο οποίο υπήρχε το όνομα του Άρη Λυχναρά, βρέθηκε σκισμένο. Παρά τις αντιρρήσεις του τελευταίου, η εφορευτική επιτροπή το έκρινε άκυρο με ψήφους 2-1.