Βαθμολογία

Νέα διοίκηση για τον Αετό Μακρυχωρίου

Μέσα από πολυήμερες διαβουλεύσεις και τις περί του αντιθέτου φημολογίες για την μη δυνατότητα σύγκλησης απόψεων και μη διάθεσης συμμετοχής ενεργά στα διοικητικά του συλλόγου,  προέκυψε το νέο Δ.Σ. του "ΑΕΤΟΥ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ".

Το νέο ανανεωμένο και ευρύτερα αντιπροσωπευτικό διοικητικό σχήμα με επικεφαλής τον Τουρλακόπουλο Κων/νο (πρόεδρος) απαρτίζεται απ’ τους Τσιτούρα Αλέξανδρο (παλιός πρόεδρος ο οποίος συμμετέχει ενεργά και πάλι), Χουτεσιώτη Ζώη, Τάσιου Δήμητρα, Μουρτζίλα Βάγια, Σαίτη Αχιλλέα, Πλούτσια Ιωάννη και Μπιτσαρά Γεώργιο (απελθών πρόεδρος).

Τις επόμενες μέρες και μετά την κατανομή καθηκόντων θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για την οργάνωση και προετοιμασία της ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας ΕΠΣΛ, όπου αναμένεται μετά την επώδυνη παρένθεση της περσινής χρονιάς, με την επάνοδο της και την διάθεση και δυναμική της νέας διοίκησης, καθώς επίσης και την  ισχυρή υποστήριξη των φιλάθλων της, η αγωνιστική  εικόνα της ομάδας να διαμορφωθεί έτσι ώστε να ικανοποιήσει τους φίλους της και να καθιερωθεί και πάλι στις κορυφαίες ομάδες του νομού μας.